SR Braşov a prezentat noul echipament oficial Acerbis la meciul cu FC Miercurea Ciuc

SR Braşov a prezentat noul echipament oficial Acerbis la meciul cu FC Miercurea Ciuc din turul 4 al Cupei României.

Tricourile personalizate pentru acest duel nu vor rămâne la jucători ci vor putea fi achiziţionate de fani prin intermediul unei licitaţii.

Regulamentul licitatiei care va avea loc pe pagina de Facebook SR Braşov:

  1. Fiecare licitație se va desfășura începând de la suma de 150 de lei cu praguri de licitație în valoare de 10 lei. Dacă un participant licitează 150 următorul doritor va trebui să liciteze 160, menținându-se acest prag până la ultima ofertă.

2.Doritorii care participă la licitație sunt obligați să comenteze în secțiunea de comentarii exclusiv la poză în care se află tricoul jucătorului pentru care se realizează licitația.

  1. Dacă un doritor licitează la 2 sau mai multe tricouri în același timp trebuie să oferteze separat pentru fiecare tricou în secțiunea de comentarii dedicate respectivului tricou.

4.Licitația se desfășoară până vineri la ora 23:59, și se poate prelungi cu 10 minute în cazul în care ultima oferta este recentă.

  1. Conturile cu care se realizează licitația trebuie să fie unele veridice. Vom verifică profilul celor care licitează. Dacă sunt semne de spam sau ironie, contul respectiv va fi blocat iar mesajele șterse. Participanții aflăți în topul ofertelor pot fi contactați de către noi în privat în timpul licitației, pentru informații suplimentare.
  2. Câștigătorul trebuie să doneze în contul clubului suma care a licitat-o. (adăugat contul în RON și EUR).
  3. Câștigătorul trebuie să trimită un e-mail pe hai@srbrasov.ro cu dovadă plății, sau poate achita numerar la magazinul Eqip (incinta duplex 2 Str.Fundătură Hărmanului nr.2) în termen de 2 zile lucrătoare. Dacă plata nu se realizează în termenul anunțat, următorul clasat va putea face plata și va primi tricoul.
  4. În cazul în care 2 licitatori vor comenta în secțiunea de comentarii cu aceeași sumă, se va lua în considerare primul comentariu adăugat dacă la final licitația rămâne la suma respectivă.
  5. Nu se acceptă discuțiile libere în secțiunea de licitații, alte comentarii vor fi șterse de către administratori. Nu se iau în calcul mesajele trimise în inbox-ul paginii, vor fi contorizate doar comentariile cu sumele licitate la postare.
  6. Câștigătorii vor fi prezentați pe pagină noastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.