SR Braşov întâlnește azi, pe Stadionul Tineretului, FK Miercurea Ciuc

Încă de la începutul sezonului, SR Braşov a anunţat că o atenţie deosebită o va avea Cupa României, competiţie în care „stegarii” şi-au propus să aducă sub Tâmpa o formaţie dintr-un eşalon superior.

În turul 4, formaţia prgătită de Liviu Nicolae, Ioan Naghi şi Dan Bona se va duela astăzi, de la ora 14.30, pe Stadionul „Tineretului”, cu FK Miercurea Ciuc, grupare din Liga 2. Următoarea provocare pentru „stegari” este calificarea în runda următoare şi un meci cu o echipă din Liga 1.

„Un joc greu pentru noi, mai ales că venim după un meci, cel de sâmbătă de la Tg Secuiesc, în care am depus efort pe un teren dificil. În schimb, cred că suntem pregătiţi pentru a face faţă acestui ritm cu meciuri din trei în trei zile. Sper că vom reuşi o vicorie. Ne dorim să îi facem fericiţi pe fanii noştri. Sunt foarte încrezător. Noi nu avem nimic de pierdut. Suntem în obiectiv şi vom lupta pentru a ne califica în faza următoare”, a declarat antrenorul Liviu Nicolae.

Înaintea partidei, luni dimineaţă, jucătorii şi staff-ul au efectuat o nouă testare obligatorie Covid-19, iar toate rezultatele au fost negative.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.