SR Brașov vrea să formeze pentru retur o echipă formată integral din brașoveni

Aflați în căutarea unor jucători tineri cu care să formeze un lot pentru sezonul de primăvară al Ligii a 3-a, antrenorii lui SR Municipal Brașov vor să urmărească, în această perioadă, juniori de la CSS Brașovia, Kids Tâmpa, Codlea și Prejmer.
Selecția are loc până pe 11 februarie, iar Florin Stângă și Andrei Șanta așteaptă însă la probe și alți tineri.
„SR Brașov își dorește să formeze pentru retur o echipă formată integral din brașoveni. Invităm în continuare jucătorii din județul Brașov să vină în probe la echipă în aceste două săptămâni. Ne pot contacta pe site-ul oficial al clubului sau printr-un mesaj pe pagina oficială de Facebook”, este mesajul celor care se ocupă de echipa suporterilor „stegari”.
SR Municipal a învins echipa U19 a celor de la Kids Tâmpa, 3-2, în primul amical al iernii și are programate alte două partide de verificare în următoarea săptămână, cu cu AS Vulcan (Liga 5 Seria Brașov, locul 2) – sâmbătă, de la ora 12.00, respectiv cu ACS Olimpic Cetate Râșnov (Liga 3 Seria 5, locul 6) – miercuri, de la ora 14.00, ambele pe terenul sintetic de la baza ICIM.

De asemenea, până la startul returului, „galben-negrii” se vor mai testa cu KSE Târgu Secuiesc, Știința Miroslava și AFC Hărman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.