Steaua nu renunţă şi forţează promovarea în Liga 1! Anunţul „militarilor”, chiar dacă FRF nu le dă nicio şansă: „Am găsit portiţa!”

Deşi FRF a anunţat public că Steaua nu are drept de promovare în Liga 1, „militarii” nu renunţă şi continuă demersurile pentru a urca în primul eşalon: au depus dosarul de licenţiere, notează LookSport.ro

Formaţia din Ghencea ocupă locul 4 în Liga 2 şi chiar dacă va termina sezonul pe loc de promovare, nu va fi luată în considerare. Aşa cum se ştie, este un club cu statut de drept public, fiind condus de MApN, şi trebuie să fie club privat.

Steaua a depus pe ultima sută de metri dosarul de licenţiere pentru Liga 1, având în continuare speranţa că vor putea promova. Iulian Miu, unul dintre oficialii clubului, a anunţat că „s-a găsit o portiţă”.

Citeste și:  Primăria Brașov a semnat contractul de lucrări pentru grădinița din Bartolomeu Nord. Este prima care se construiește în acest cartier în ultimii 100 de ani

„Dacă intervin avocaţi buni de tot asupra unui paragraf, unui articol din Legea Sportului… Nu ştiu ce fac cei din club, dar la ce am citit în Legea Sportului… E articolul 31, care e luat de acolo şi pus în manualul de licenţiere în Liga 1. Dar auzim că trebuie să vină un privat, ca să se dea echipa. N-a dat nimeni echipa la Piteşti. Au intrat într-o asociaţie ca să fie mascată treaba.

E undeva în articolul 31, unde nu e clar şi nu se spune exact ce trebuie făcut. Am văzut şi am pistonat. Vrei să vorbim despre Legea Sportului, articolul 31?: «Cluburile sportive profesioniste sunt structuri sportive organizate ca…». Cine a spus asta? Unei asociaţii îi dă cineva că e profesionistă? Lumea să nu mai creadă că trebuie să vină un privat. Lumea să înţeleagă diferenţa dintre un sponsor sau un patron.

Citeste și:  Artistul fenomen al momentului, Burna Boy, vine în premieră în România la Untold

Eu vreau ca la acest articol să se uite cineva bine. Să citească bine cine trebuie acest articol. Trebuie o lege frumoasă, bună, corectă pentru toate echipele. Am găsit portiţa. Eu sunt optimist, încă sunt verde. Are cineva ceva împotriva acestei echipe ca să promoveze? Dacă promovează, ce se întâmplă?”, a spus Miu. / Sursa. LookSport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.