Ștefan Bănică concertează astăzi, la Brașov, în cadrul turneului naţional “Te iubesc, femeie!”

Ștefan Bănică a pregătit în această perioadă un turneu național de excepție – „Te iubesc, femeie!” – dedicat în mod special doamnelor și domnișoarelor, dar nu numai. Cu această ocazie, artistul va concerta la Sala Sporturilor din Brașov, astăzi, 7 aprilie 2022. Refugiații din Ucraina, stabiliți la CATTIA și Coresi, vor avea ocazia să se bucure de acest concert, grație organizatorului care le-a oferit 110 bilete pentru acces gratuit la eveniment.

În cadrul concertelor „Te iubesc, femeie!” se vor regăsi cele mai îndrăgite hit-uri marca Ștefan Bănică, cântece mai noi sau mai vechi, dar și piese care au fost mai puțin difuzate la televizor și radio.

Citeste și:  Românii cumpără tot mai des îmbrăcăminte second-hand

“Ma bucur ca pot sa va anunt pe toti cei care iubiti muzica noastra ca, dupa 2 ani de absenta, in luna aprilie plec alaturi de Rock’N’Roll Band & The 50’S intr-un turneu national cu un concert nou, pregatit sub titulatura „TE IUBESC, FEMEIE!”, dedicat voua tuturor, de care ne-a fost dor, dar, in mod special, doamnelor si domnișoarelor. Vom canta piese noi, inregistrate de curand in studio, dar si cele mai cunoscute cantece pe care vreti sa le auziti de la noi. Abia astept sa ne vedem si pana atunci sa dea Dumnezeu sa fie pace!” – a declarat Stefan Banica.

Citeste și:  Noaptea cercetătorilor, un eveniment pentru toată familia, la Institutul de Cercetare al Universității Transilvania din Brașov

Ștefan Bănică este singurul artist român care susține anual două producții muzicale de anvergură, ambele înregistrând cea mai mare longevitate în peisajul muzical românesc: celebrele concerte de Crăciun (20 ani de existență) și concertele din luna martie/aprilie (care se desfășoara pentru al 12-lea an consecutiv).

Cu o carieră impresionantă, de peste 30 de ani, în muzică, film, teatru și televiziune, Ștefan Banică este unul dintre cei mai iubiți artiști români, reprezentând un adevarat brand în showbiz-ul din Romania.

Spectacolul începe la ora 19:00, iar biletele se pot cumpara de pe www.iabilet.ro, aici.

Turneul “Te iubesc, femeie!” se va desfășura după cum urmează:

Citeste și:  A început Luna curățeniei de toamnă, la Brașov

7 aprilie – BRAȘOV – Sala Sporturilor “Dumitru Popescu Colibasi”

10 aprilie – CRAIOVA – Sala Polivalenta

12 aprilie – BACĂU – Teatrul de Vara “Radu Beligan”

13 aprilie – GALAȚI – Sala Sporturilor Dunarea

14 aprilie – CONSTANȚA – Centrul Multifunctional Educativ pentru Tineret “Jean Constantin”

17 aprilie – TIMIȘOARA – Sala Sporturilor “Constantin Jude”

18 aprilie – ORADEA – Sala sporturilor “Antonio Alexe”

19 aprilie – CLUJ – Casa de Cultura a Studentilor “Dumitru Farcas”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.