Ștefan Răchișan devine al doilea căpitan al SR Brașov

Ştefan Răchişan a fost reinventat de antrenorul Liviu Nicolae, pe care l-a răsplătit cu evoluţii excelente şi a devenit un om important al echipei, fiind al doilea căpitan, după Horia Popa. El a purtat banderola în partida cu Pucioasa din Cupa României, la final declarând: „A fost primul meci pe care l-am început ca şi căpitan al acestei echipe. Este o onoare pentru mine şi pentru familia mea. Suntem stegari, iubim echipa asta”.

Ştefan Răchişan a vorbit despre noul proiect SR Braşov şi despre obiectivele echipei: „Cred că este o schimbare majoră faţă de ceea ce a fost până acum. Începe să fie stabilitate la club şi asta contează cel mai mult. Şi rezultatele au fost bune, echipa este sus în clasament. Lucrurile se mişcă. Noul primar, Allen Coliban, a fost la ultimul nostru meci şi cred că este un aspect extrem de important. Se munceşte profesionist, suntem pe drumul cel bun. Începem să fim formaţia pe care o dorim cu toţii. Obiectivul este o clasare în top 6, dar locul 6 nu este pentru această echipă. Noi trebuie să fim sus. Vom trata cu seriozitate şi concentrare fiecare partidă şi ne dorim să câştigăm fiecare meci. Acesta este obiectivul nostru, victorii în toate jocurile. Dacă vom reuşi, atunci vom termina pe primul loc şi ne vom putea gândi la promovare”.

Răchişan a menţionat că relaţia cu tehnicianul Liviu Nicolae este una foarte bună şi că stilul antrenorului este unul care va ajuta echipa să progreseze: „Am avut un start de sezon bun. Evoluţiile mele se datorează faptului că mă antrenez bine, mă odihnesc şi fac totul profesionist. Contează mult şi încrederea pe care o primesc de la antrnori şi de la colegi. Asta mă motivează şi mai mult. Liviu Nicolae mi-a oferit încredere, îmi oferă posibilitatea să joc, ceea ce nu s-a întâmplat în cazul meu până acum. Apoi, vorbeşte mult cu mine, iar comunicarea este esenţială. Este un antrenor care vrea ca echipa lui să aibă posesia. Dacă ai mingea decizia îţi aparţine. Dacă mingea nu e la tine, depinzi total de adversar. Îmi place mult cum lucrează Liviu Nicolae şi ce vrea să jucăm. Este stilul iberic, de posesie. Se pliază foarte bine pe echipa noastră. Trebuie să fim noi cei care avem iniţiativa. Aşa putem progresa. Mă simt bine în acest grup frumos şi sunt convins că vom realiza lucruri importante”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.