Stoican face revoluţie la Dinamo. Numărul mare de jucători la care renunţă

Flavius Stoican face curăţenie generală în lotul lui Dinamo. Noul antrenor vrea să reducă lotul la 25 de jucători, asta înseamnă că 10 sportivi fie vor fi lăsaţi să plece definitiv fie vor fi cedaţi sub formă de împrumut.

Stoican nu vrea să se mai bazeze pe serviciile lui: Cristi Nica, Petar Gluhakovic, Răzvan Popa, Andre Pinto, Nikolaos Kainourgios, Michel Espinosa, Marko Nunic, Cătălin Ţâră, Mihai Neicuţescu şi Robert Moldoveanu. Surpriza este portarul bulgar Plamen Iliev, dorit înapoi la echipă, după ce Mircea Rednic l-a criticat public pentru prestaţiile din ultimele meciuri.

”Eu am limită la jucători, îmi place să fie 25 de jucători. Doi pe post, 22, plus trei copii”, a declarat tehnicianul.

Marius Tomozei (31 de ani) ar putea deveni primul transfer al lui Flavius Stoican în noul mandat la Dinamo. Fundaşul lateral e aproape de despărţirea de UTA Arad, iar CS Mioveni s-a arătat şi ea interesată de serviciile sale.

Citeste și:  Târg de carte second-hand pentru copii și părinți, sâmbătă, la Centrul Cultural Apollonia din Brașov

În încercarea de a salva Dinamo de la retrogradare, Stoican a fost de acord să nu-i dea afară pe fotbaliştii aflaţi pe făraş în finalul mandatului lui Redic, iar apoi a început să se concentreze pe transferuri care să întărească defensiva. Conform Specialara.ro, primul pe lista fostului fundaş dreapta e Marius Tomozei, apărător capabil să acopere ambele benzi pe care Laszlo Balint nu-l mai primeşte în lotul celor de la UTA Arad.

Ruptura dintre Balint şi Tomozei s-a produs după ruşinea eliminării Bătrânei Doamne din Cupa României de către Filiaşi, echipă de Liga 3, meci după care jucătorul a fost trimis la echipa a doua. În zilele următoare, Tomozei va încerca să cadă la o înţelegere cu şefii clubului arădean pentru a devenit liber de contract.

Citeste și:  O nouă ediție a programului Start-up Nation tot mai aproape de aprobare

În afara lui Dinamo, Tomozei e şi pe lista celor de la CS Mioveni, iar avantajul argeşenilor e dat de faptul că Alexandru Pelici îl cunoaşte bine pe jucător. / Sursa. LookSport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.