Studenţi ai Facultăţii de Geografie – Bucureşti, în vizită la Consiliul Judeţean Braşov

Un grup de studenţi ai Facultăţii de Geografie din cadrul Universităţii Bucureşti a venit în vizită la Consiliul Judeţean Braşov. Aflaţi în perioada de practică, studenţii au fost interesaţi să afle de la specialiştii autorităţii publice judeţene informaţii privind dezvoltarea proiectului Aeroportului Internaţional Brașov și impactul acestei investiții asupra dezvoltării sectorului turistic.

De asemenea, tinerii au solicitat informaţii cu privire la proiectele desfăşurate în domeniul turismului şi direcţiile prioritare incluse în strategia de dezvoltare turistică a județului Brașov.

Prezentarea subiectelor de interes a fost realizată de Alexandru Anghel, directorul Regiei Autonome Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav RA, respectiv de Alina Szász, manager public al CJ Braşov, cea care coordonează domeniul turismului.

Citeste și:  Retreat-ul "Calea Reconectării prin Iubire": O invitație la transformare personală și vindecare spirituală într-o eră de conștientizare

Adrian-Ioan Veştea, şeful administraţiei publice judeţene, a fost prezent la întâlnire şi le-a vorbit tinerilor despre activitatea desfăşurată timp de 12 ani în calitate de primar al Râşnovului şi ulterior, în fruntea Consiliului Judeţean Braşov.

Preşedintele CJ le-a prezentat tipurile de activităţi incluse în sfera de competenţă a instituţiei şi obiectivele investiţionale aflate în implementare în domeniul modernizării infrastructurii de transport şi de sănătate, al digitalizării administrative şi dezvoltării turismului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.