Studenții îi invită pe brașoveni la Noaptea Cercetătorilor

Braşovenii sunt invitaţi de studenţii şi cadrele didactice ale Universităţii Transilvania să participe, vineri după-amiază, la o vânătoare de comori, concursuri de cunoştinţe generale şi proiecţii de filme documentare, expoziţii şi tururi ghidate în cadrul evenimentului Noaptea Cercetărilor, organizat de Institutul de Cercetare-Dezvoltare al Universităţii. 

Vizitatorii vor putea vedea roboţi mobili, imprimante 3D, drone, maşini de curse realizate de studenţi şi diferite echipamente de cercetare. În total, vor fi peste 30 de standuri de prezentare ale universităţii, la care se adaugă cele ale partenerilor evenimentului, a anunţat organizatorul. Publicul este aşteptat la sediul Institutului de Cercetare-Dezvoltare în intervalul orar 17,00 – 21,00. Noaptea Cercetătorilor este un eveniment anual, care este organizat, în ultima zi de vineri din luna septembrie, în peste 300 de oraşe europene, pentru a sărbători cunoaşterea, descoperirile şi beneficiile cercetării. 

Citeste și:  Amendă pentru Primăria Brașov în urma carambolului de duminică - 16 automobile și o ambulanță s-au ciocnit în lanț din cauza poleiului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.