Studenții Universității Transilvania din Brașov beneficiază de facilități la transportul în comun, în limita fondurilor disponibile

În luna ianuarie, decontarea abonamentelor se va face în perioada 9 -17 ale lunii, între orele 11:30 – 15:30, la casieria universității din complexul Memo.

Studenții Universității Transilvania din Brașov beneficiază de facilități la transportul în comun, în limita fondurilor disponibile. Decontarea biletelor și abonamentelor de transport pentru studenți, se va face după cum urmează:

  • Transportul auto în comun RATBV pe bază de abonament lunar:

– 50% din valoarea plătită pentru abonamentele cu preț redus, destinate studenților;
-100% din valoarea plătită pentru studenții orfani de ambii părinți sau proveniți de la casele de copii

  • Transportul auto (autobuz, maxi-taxi, microbuz) pe bază de abonament lunar, pentru studenții care au domiciliul la o distanță de maximum 30 km de Braşov:
Citeste și:  Bursa Locurilor de Muncă Brașov revine pe 17 mai, la Casa Armatei

– 50% din valoarea plătită, respectiv 100% pentru studenții orfani de ambii părinți sau proveniți de la casele de copii.

  • Transportul auto (autobuz, autocar, maxitaxi, microbuz) pe bază de bilet dus și/sau întors (datat), pentru studenții care au domiciliul la o distanță mai mare de 30 km de Braşov:

-50% din valoarea plătită pe bilet, respectiv 100% pentru studenții orfani sau proveniți de la casele de copii.
La acest capitol, decontul se va face o singură dată pe semestru (dus-întors), cu condiția deplasării în localitatea de domiciliu.

Decontarea acestor categorii de bilete/abonamente se va face lunar, în limita subvenției specifice primite.

Ce trebuie să faci pentru a beneficia de reducere?

În primul rând trebuie să-ți cumperi abonamentul/biletul de transport, cu reducere pentru studenți, de la punctele firmei de transport. Acolo trebuie să soliciți bonul fiscal ștampilat pe care apoi să îl prezinți la casieria universității din complexul Memo (între 1 și 10 ale lunii pentru abonamentul pe luna anterioră, între orele 11:30 – 15:30). Totodată trebuie să aduci o copie a cărții de identitate și un extras bancar pe numele tău. Pentru a ți se deconta contravaloarea reducerii oferite de Universitate va trebui să completezi și un formular care îți va fi pus la dispoziție la casierie. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.