Suma pe care CJ Brașov o acordă unor ONG-uri din domeniul asistenței sociale

Patru proiecte destinate persoanelor cu probleme de sănătate psihică, bătrânilor neajutorați, persoanelor cu dizabilități și copiilor cu nevoi speciale sunt implementate în prezent cu fonduri alocate de Consiliul Județean Brașov, în cadrul programului judeţean pentru finanţarea nerambursabilă din bugetul propriu al Judeţului Braşov pe anul 2019 a proiectelor de asistență socială.
Este vorba despre următoarele proiecte: „Oameni printre oameni” al Asociației de Servicii Sociale SCUT, „Bătrâneți cu demnitate” al Asociației Îngrijire Acasă, „Abilități pentru dizabilități” al Asociației pentru Persoane cu Dizabilități Fizice „Sf. Haralambie” și „Reconnect prin meloterapie și arte combinate” al Asociației Rază de Speranță în Intervenția și Terapia Tulburărilor din Spectrul Autist.
Valoarea finanțării nerambursabile pentru aceste proiecte este de 135.698,94 lei. Ele vin în sprijinul semenilor noștri aflați în dificultate, astfel încât să aibă acces la condițiile necesare unei vieți decente, ajutându-i să-și dezvolte propriile capacități și competențe.
Informațiile au fost prezentate în cadrul unei conferințe de presă susținute de Adrian Gabor, vicepreședintele Consiliului Județean, și Adelina Văsioiu, directorul executiv al Direcției de Sănătate și Asistență Medicală din cadrul CJ Brașov, la care au participat reprezentații celor patru furnizori de servicii sociale care implementează proiectele.

Citeste și:  Veşti proaste pentru iubitorii de ciocolată! Este criză de cacao la nivel mondial, iar prețurile vor crește semnificativ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.