Supărat că a fost părăsit. Cum s-a răzbunat un brașovean pe fosta sa iubită

Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „lovirea sau alte violențe” și ”amenințarea”.
În fapt, la data de 02 ianuarie a.c., în jurul orei 18,00, un bărbat din municipiul Brașov s-ar fi deplasat la locul de muncă al fostei sale iubite, adresându-i acesteia injurii pe un ton ridicat. Ulterior, în aceeași zi, în jurul orei 20,00, bărbatul s-ar fi deplasat la domiciliul femeii, unde ar fi amenințat-o și ar fi agresat-o fizic.
Cu ocazia cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul în cauză ar fi agresat-o fizic și ar fi amenințat-o cu acte de violență și în data de 04 decembrie 2019, în timp ce aceștia se aflau la domiciliul femeii din municipiul Brașov.
În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat că există risc iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbatul în cauză.
Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Citeste și:  Pizzeria din România inclusă în topul celor mai bune 50 de pizzerii din Europa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.