Suporteri SURPRIZĂ în tribunele din Brașov la meciul ‘tricolorelor’ cu Ucraina

”Tricolorele” au avut parte de o galerie specială la meciul cu Ucraina. 
Întreg comitetul executiv al Comitetului Olimpic și Sportiv Român s-a aflat în tribune la Brașov și le-a încurajat pe tricolore. Mihai Covaliu, George Boroi, Camelia Potec, Ivan Patzaichin s-au aflat printre conducătorii sportului românesc care abia așteaptă ca echipa națională de handbal să se alăture sportivilor calificați la Jocurile Olimpice de la Tokyo.
 „Ne dorim foarte mult să se califice și echipa de handbal feminin. Cred că le-ar sta bine fetelor din echipa de handbal în Team Romania. Cred că Brașovul își recapătă locul in ceea ce privește sportul și organizarea competițiilor sportive în România.” – Mihai Covaliu, președinte COSR.
Mesaj de încurajare original
Campioană olimpică în 2004, la Sydney, Camelia Potec a apelat la un personaj de desene animate pentru a le încuraja pe handbaliste în drumul lor spre Campionatul European dar și spre Tokyo: “If you can dream it, you can do it!” (Dacă poți visa la un lucru, atunci îl poți face!)
“Având-o pe cea mică, am început să-mi cumpăr haine cu personaje din desene animate. Cred că un personaj din desene animate pentru fiica mea, cu un mesaj pentru România, pentru români și pentru a motiva persoanele care îl citesc, este important. Și pentru sport, bineînțeles!. Cred că este un prim pas, să ne calificăm la Campionatul European după care, bineînțeles, la Jocurile Olimpice iar acolo cât mai sus” – Camelia Potec, președinte FRNPM.

Citeste și:  Primăria Brașov amenajează peste 80 de locuri de parcare pentru cei care accesează serviciile instituției

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.