Surpriză în Brașov: Scripcaru, candidatul comun PSD-PNL? Coliban va avea un adversar de temut!

Surse din interiorul partidelor PSD și PNL susțin că George Scripcaru ar putea fi candidatul comun al alianței la Primăria Brașov pentru alegerile din 2024. Acesta va fi adversar cu actualul edil, Allen Coliban, potrivit puterea.ro.

Această decizie vine după luni de negocieri tensionate, iar PSD pare să fi renunțat la cererea de a-și impune un candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean în schimbul sprijinului pentru județul Bacău. În ceea ce privește conducerea Consiliului Județean Brașov, cele două partide vor merge separat, cu Adrian Veștea din partea PNL și Marian Rasaliu din partea PSD, chiar dacă deputatul liberal de Alba, Florin Roman, a spus altceva, subliniază sursa citată.

Citeste și:  Direcția de Asistență Socială Brașov organizează selecția asociațiilor pentru subvenții în 2024

Anunțul oficial al candidaturii lui Scripcaru este așteptat în zilele următoare. Este important de reținut că Scripcaru a primit susținere din partea liderilor centrali ai PNL, dar nu și din partea liderilor locali.

Se observă o agitație crescândă în filialele locale PNL și PSD din Brașov, chiar dacă liderii lor, Marius Dunca și Adrian Veștea, au negat o alianță pentru alegerile locale din 9 iunie. Decizia luată la nivel național de a crea o alianță pare să contrazică declarațiile lor.

Potrivit unor surse puterea.ro, Adrian Veștea este văzut ca și candidat comun al PNL și PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, în timp ce George Scripcaru ar urma să candideze pentru funcția de primar. În schimb, PSD ar urma să-l propună pe Lucian Pătrașcu pentru funcția de prefect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.