Surprize pentru fanii care îşi achiziţionează abonamente pentru acest sezon în cadrul campaniei #stegariantipandemie

Conducerea clubului SR Braşov îşi doreşete o apropiere între suporteri şi echipă, astfel că fanii au posibilitatea să îl primească acasă chiar de la unul dintre fotbaliştii lui Liviu Nicolae.

Campania #stegariantipandemie a demarat deja, iar primul suporter a fost vizitat de doi dintre „stegari”, căptanul Horia Popa şi portarul Andrei Maxim.

„Ne bucuram că suntem aproape de fanii noştri şi că avem ocazia să îi vizităm şi să le ducem abonamentele pe care le-au comandat. Fanii reprezintă al 12-lea jucător al echipei noastre, împreună suntem mai puternici şi aşteptăm cu nerăbdare momentul în care ei vor putea reveni în tribune”, a spus căpitanul Horia Popa.

Citeste și:  Brașoveanul Ovidiu Gârbacea onorat cu Ordinul Excelență Olimpică de către COSR

George Nicolae, primul fan „stegar” care a părimit acasă abonamentul, a punctat: „Este o iniţiativă foarte frumoasă a clubului. M-am bucurat să primesc abonamentul de la căpitanul echipei şi de la portarul care a avut o contribuţie mare la calificarea echipei în turul 4 al Cupei României. Chiar dacă nu putem merge în tribune, e bine că putem să ajutăm clubul în această perioadă mai dificilă”.

Fanii pot susține activitatea „galben-negrilor” prin achiziția unui abonament: medic stegar (450 lei) sau asistent medical stegar (100 lei) şi pot alege să îl primească acasă de la unul dintre fotbalişti.

Info despre abonamente și comandă: srbrasov.ro/abonamente-sezon-2020-2021/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.