Susține Fundația Comunitară Brașov prin redirecționarea a 3,5 % din impozitul pe venit

Brașovul este într-o continuă transformare chiar sub ochii tăi! Vrei și tu să fii parte a schimbării în #Bine, devenind un susținător activ al comunității? Este simplu. Redirecționează acum cei 3.5% din impozitul deja plătit pe venitul tău anual (salariu sau pensie) din 2020 către Fundația Comunitară Brașov pentru susținerea costurilor de operare ale organizației și noi vom continua munca de facilitare și dezvoltare comunitară.

„Pentru a putea împlini misiunea noastră de a crea punți între nevoile și resursele din comunitate, prin finanțarea și mentorarea proiectelor locale relevante, avem nevoie la rândul nostru de cât mai mulți susținători. Tu dai putere comunității alegând să ne susții și astfel să înfăptuim în continuare #Binele în #comunitate., transmit reprezentanții fundației.”

Au mai rămas 15 zile în care poate fi depus formularul 230, iar mai multe detalii pot fi găsite direct pe pagina web a fundației sau aici.

Citeste și:  “Să ştim. Să fim”. TVR CULTURAL reia emisia din 1 Decembrie. Pe ce poziție găsiți postul în grila TV

Activitatea Fundației Comunitare Brașov poate fi explorată, aici.

Despre Fundația Comunitară Brașov

Este o organizaţie care dezvoltă filantropia şi iniţiativa comunitară din judetul Braşov prin acordarea de finanţări către proiecte locale din diverse domenii: educaţie, social, protecţia mediului, cultură, protecţia animalelor, revitalizare urbană etc. Fondurile sunt strânse de la donatori sau companii locale şi, în funcţie de interesele acestora, sunt oferite sub formă de finanţări, burse sau sprijin direct către organizaţii non-guvernamentale locale, grupuri de iniţiativă sau persoane fizice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.