Sute de brașoveni, păcăliți de un prejmerean care, sprijinit în cârje, susținea că este invalid

Un cerșetor care, folosindu-se de două cârje încerca să-i impresioneze pe trecători a fost reținut de polițiștii Secției Regionale Poliție Transporturi Brașov. Planul de escrocare a oamenilor i-ar fi mers multă vreme dacă nu ar fi agresat trecătorii din zona Gării CFR Brașov.

Bărbatul, în vârstă de 46 de ani este din Prejmer și nu are nicio ocupație. Își face veacul în fața Gării Brașov, unde, sprijinit în cârje, imploră mila trecătorilor.

Așa a făcut și duminică după-amiază, când, cu banii obținuți, și-a cumpărat băutură.

Amețit de aburii alcoolului, falsul cerșetor a început să-i înjure pe trecători. Au intervenit polițiștii TF care i-au cerut să se legitimeze. Cum acesta a refuzat și a început să-i înjure și pe polițiști, a fost condus la secție.

Citeste și:  Peste 400 dintre cei mai puternici cicliști din Europa sunt așteptați la primul Campionat European de Mountain Bike din România

Verificând baza de date, polițiștii au stabilit că cerșetorul a mai fost amendat pentru comportament agresiv și cerșetorie.

Totodată, agenții au stabilit că acesta nu suferă de dizabilități. Cerșetorul a fost amendat și s-ar putea alege cu un dosar penal pentru ultraj.

Întreaga intervenție a fost filmată de polițiștii TF cu bodycam-urile din dotare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.