Sute de polițiști și pompieri vor fi detașați pe litoral

1.000 de poliţişti, jandarmi şi pompieri vor fi detaşaţi pe litoral până pe 6 septembrie. Ministrul de Interne, Lucian Bode a anunţat că au fost deschise 25 de puncte de lucru temporare.

”Relaxarea nu este încă una totală, chiar dacă de la 1 iulie, am intrat într-o nouă etapă pe calendarul relaxării. Măsurile de protecție sanitară trebuie să fie respectate. Oamenii trebuie să înțeleagă că există în continuare riscuri. Angajații MAI sunt în continuare pe teren, implicați în acțiunile de control, asigurându-se că sunt respectate regulile de protecție sanitară, în contextul pandemiei. Ne-am asigurat că vom avea suficiente resurse umane și de tehnică.

Citeste și:  Yiwen Shen și Marko Džomba au electrizat Sala Patria cu un concert memorabil alături de Orchestra Simfonică a Filarmonicii Brașov

Astfel, am dispus ca, începând cu data de 1 iulie, până pe 6 septembrie, un număr de 400 de polițiști și 600 de pompieri să fie detașați pe litoral în sprijinul dispozitivului curent. Astfel, drumurile care duc spre mare, A2 dar și celelalte, vor fi monitorizate de echipajele Poliției Rutiere, sprijinite din aer de elicoptere Inspectoratului General de Aviație”, a anunțat ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode.

Pe plajele din Corbu, Mamaia Nord, Navodari, Mamaia, Eforie Nord, Techirghiol, Costinesti, Saturn, Venus si Vama Veche au fost amenajate corturi de prim-ajutor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.