Tâmpa Open – prima etapă a Campionatului Național la padel are loc în acest weekend la Braşov

La finalul acestei săptămâni, Padel Palace Brașov va găzdui Tâmpa Open, prima etapă a campionatului național la padel. Vor fi trei categorii, masculin, feminin şi mixt, la start fiind 57 de echipe.

„Ne bucurăm că vom avea o afluență bună de echipe la această primă etapă de Campionat Național. Brașovenii răspund pozitiv la această nouă oportunitate și pot spune că în doar 2 luni de la deschidere, numărul jucătorilor de padel din Brașov aproape s-a dublat, acum depășind 100. Este un sport simplu de jucat, indiferent de vârstă sau de condiția fizica și o formă deosebită de socializare și petrecere a timpului liber prin sport, mai ales că la Padel Palace găsiți și CrossFit “, precizează Nicolae Rozorea, director tehnic și jucător Padel, citat de Monitorul Expres. 

Tâmpa Open va începe vineri 20 ianuarie la ora 17.00, iar finala mare la masculin e programată duminică 22 ianuarie la ora 15.00.

Citeste și:  Concert caritabil pentru diaspora din Ucraina, astăzi, la Biserica romano-catolică Sf. Petru și Pavel din Brașov

Foto. Imagine cu caracter ilustrativ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.