Tânăr, reținut de polițiștii brașoveni, după ce a furat o mașină și a produs un accident

La data de 30 septembrie a.c., în jurul orei 02.00, pe D.J. 132, la km. 4+850m, a avut loc un eveniment rutier în următoarele circumstanțe:

Un tânăr în vârstă de 20 ani, care a condus un autoturism, din direcția Homorod spre Mercheașa, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, în urma impactului rezultând doar pagube materiale.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul în cauză nu posedă permis de conducere, iar autoturismul a fost sustras din fața locuinței proprietarului, fără încuviințarea sau știința acestuia.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut  pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al  I.P.J. Brașov, fiind cercetat în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”  și ”furtul în scop de folosință”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în  care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Citeste și:  Ilie Năstase vine la Brașov pentru premiera documentarului NASTY! Astăzi, la Cinema One și Cinema City

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.