Tangoul argentinian, reinterpretat și adus la Brașov

Seară magică, plină de muzică și pasiune, pe 21 aprilie, la Centrul Cultural Apollonia din Brașov. Muzica tradițională argentiniană, tangoul, a cunoscut o evoluție fascinantă în ultima jumătate de secol, fiind îmbogățită cu elemente clasice și de jazz. Noul Tango, sau Nuevo Tango, deși privit cu reticență la început, a reușit să cucerească întreaga lume prin diversitatea și energia sa.

Luna aprilie ne aduce la Brașov o parte din atmosfera vibrantă a Americii de Sud, prin intermediul unui trio talentat. Concertul va cuprinde o varietate de stiluri, de la tangoul pătimaș la suava Milonga, dar și baladele și cântecele pline de melancolie specifice culturii argentine.

Brașovenii sunt invitați pe 21 aprilie, la Banca de Cultură Apollonia, pentru a se bucura de o seară magică, plină de muzică și pasiune. Ascultați reinterpretarea modernă a tangoului tradițional și descoperiți frumusețea și diversitatea acestei muzici fascinante.

Citeste și:  Yiwen Shen și Marko Džomba au electrizat Sala Patria cu un concert memorabil alături de Orchestra Simfonică a Filarmonicii Brașov

Vor interpreta:
Adrian Florescu la vioară,
Bogdan Mihăilescu la chitară și
Eduard Zecheru la violoncel.

Nu ratați ocazia de a experimenta o parte din cultura vibrantă a Argentinei chiar la Brașov. Intrarea este liberă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.