Târg de Joburi dedicat studenților, la Aula Universității Transilvania

“ Targul de Joburi” organizat de către Blockbuster Media la Brasov, cu sprijinul Universitatii Transilvania Brasov, vine cu o ofertă tentantă – Joburi atrăgătoare și informații la cald din zona angajatorilor.

Un proiect ambitios, proiect cofinantat din Fondul European Structural si de Investitii prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020 demarat cu 2 ani in urma, “Stagii de parctica ptr viitorii profesionisti din domeniul Media –MEDIASTART “ se apropie de final si am dorit sa punctam acest moment cu doua targuri de joburi , la Pitesti si Brasov.

Absolvenții de învățământ superior, dar și studenți, masteranzi, persoane aflate în cautarea unui loc de muncă, au acum șansa întâlnirii cu joburi atrăgătoare, imediat după absolvire.

Citeste și:  Peste 100 de milioane de lei pentru reabilitarea spitalului din Rupea

În cadrul evenimentului, care se dorește a fi cât mai puțin formal, vor fi furnizate informații despre piața locurilor de muncă, și vor fi facilitate discuții relevante, între studenți, angajatori, , pe diferite teme precum:

  • tranzitia de la scoala la viata activă, posibilități de integrare pe piața muncii, prezentarea CV-urilor pentru studenții care doresc angajarea, internship-uri
  • ”discutii libere” pentru dezbaterea libera a problemelor identificate de acestia

Evenimentul se desfășoară, în data de 30 septembrie 2022, în intervalul orar 11:00-18:00 în Aula Universității Transilvania din Brașov, situată în Str. Iuliu Maniu 41A, Brașov jud. Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.