Târgul de Cariere propune o experiență nouă pentru brașoveni

O premieră cu noi variante în domeniul evenimentelor de recrutare și employer branding, Târgul de Cariere, pune piața muncii în mișcare la Brașov.

Vineri și sâmbătă, în 30 și 31 octombrie, are loc ediția de toamnă a evenimentului Târgul de Cariere Online Brașov, alături de companiile care au acceptat provocarea de a interacționa direct cu viitorii lor angajați înainte de a le analiza CV-urile. 

Organizatorii evenimentului cred că momentele de tranziție pot fi benefice procesului de angajare și construiesc o experiență virtuală complexă prin transformarea evenimentelor offline din anii trecuți în oportunități de promovare și recrutare online. Printr-un mix de aplicații online și transmisii video live, brașovenii vor avea acces la prezentări ale companiilor aflate în proces de recrutare și la posturile disponibile, precum și la discuții pe chat cu angajatorii. Evenimentul oferă și ocazia de a participa la webinarii cu diverse tematici, precum pregătirea unui CV de succes, cum se prezintă la primul interviu, ce valori sunt apreciate de către un angajator și aduce în prim plan intervenții live moderate din studioul Târgul de Cariere. 

Citeste și:  Human Mobile Devices a dezvăluit prima sa gamă de smartphone-uri sub brand propriu: HMD Pulse Pro, HMD Pulse+ și HMD Pulse

Într-o perioadă de transformări, în care condițiile de siguranță sunt pe primul loc, organizatorii răspund nevoilor de personal ale companiilor și sunt alături de ele în procesul de adaptare la situația existentă. Conform datelor eJobs România, numărul de noi locuri de muncă în luna septembrie, este cu 25% mai mare decât în luna august, iar printre orașele în care s-au făcut cele mai multe angajări se numără și Brașov. 

Printre cele mai căutate domenii din acest sezon regăsim ingineria, IT, automotive, până la servicii BPO, resurse umane, financiar și consultanță, domenii în care cei mai activi angajatori oferă locuri de muncă entry level, nivel mediu și avansat. 

Citeste și:  Târg de carte second-hand pentru copii și părinți, sâmbătă, la Centrul Cultural Apollonia din Brașov

Târgul de Cariere se adresează publicului general aflat în căutarea unui loc de muncă sau dezvoltarea abilităților profesionale, pregătind în paralel și o emisiune online, în cadrul căreia va avea loc cel mai așteptat webinar despre echipele unite într-o lume digitală, prezentat de Accenture, compania care caută consultanți, specialiști și vorbitori de limbi străine.

Totul se întâmplă la un click distanță cu un simplu cont pe targuldecariere.ro. Așa facilitează organizatorii accesul la cele mai recente anunțuri de angajare însoțite de prezența online a angajatorilor în zilele evenimentului online și promovează training-uri de dezvoltare profesională și informații inedite oferite de angajații companiilor participante, dar și experți invitați la emisiunea evenimentului.

Citeste și:  Ilie Năstase vine la Brașov pentru premiera documentarului NASTY! Astăzi, la Cinema One și Cinema City

Târgul de Cariere organizează o rețea de evenimente și servicii conexe de promovare și recrutare de peste un deceniu și a trecut cu greu peste toate momentele dificile ale economiei naționale, având mereu ca scop centralizarea și promovarea afacerilor aflate în dezvoltare la nivel local, facilitând contactul cât mai direct între membrii comunităților urbane și oportunitățile de carieră din proximitatea acestora. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.