Târguri volante în Brașov: Produse proaspete, direct de la producători

Brașovenii și turiștii sunt invitați să se bucure de o experiență autentică și să-și umple coșurile cu produse proaspete și gustoase, direct de la producătorii locali. Pe parcursul lunii august, în oraș vor fi organizate patru târguri volante, două dintre ele având loc în cartierul Răcădău, iar celelalte două în Piața Unirii din cartierul Șchei.

Primul eveniment de acest fel va avea loc în această sâmbătă, 10 august, în Piața Unirii, vis-a-vis de biserica Sfântul Nicolae. Brașovenii sunt așteptați să descopere o gamă variată de produse, de la fructe și legume de sezon, la miere, brânzeturi, pâine proaspătă și flori la ghiveci.

Citeste și:  Trei agresori au fost arestaţi, după ce au băgat în spital un bărbat din Săcele

“În târgurile volante se comercializează următoarele categorii de produse de la producători, majoritatea locali: fructe și sucuri din fructe, legume de sezon, produse apicole, produse lactate, produse de panificație și patiserie tradiționale, flori la ghiveci, precum și multe alte produse”, a spus Andreea Tocitu, referent specialitate în cadrul Serviciului Administrare Piețe Brașov, citată de Radio România Brașov.

Toate târgurile volante vor avea un program potrivit, fiind deschise între orele 09:00 și 15:00. În funcție de interesul publicului, programul poate fi prelungit până la ora 17:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.