Tăriceanu a invitat la o bere filiala ALDE Brașov să-l bârfească pe ‘dezertorul’ Zamfir

Senatorul brașovean Daniel Zamfir povestește, într-o postare pe pagina personală de Facebook, despre obsesiile dezvoltate de președintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, în a-i urmări pe colegii care se rup de partid.

Nici senatorul brașovean nu a scăpat mai ușor. Imediat ce și-a anunțat plecarea din ALDE, Zamfir s-a trezit cu Tăriceanu, care i-a invadat viața personală, mai ceva ca o soție geloasă și abandonată. Mai precis, președintele i-ar fi chemat pe membrii ALDE Brașov la o bere să-l bârfească pe ‘dezertor’, pentru că la câți ciraci mai numără filiala președintele le-ar putea plăti și consumația.
„Azi, președintele ALDE, dl Tăriceanu, anunța câțiva colegi de la Brașov, ca-i invită, undercover așa, la o bere sa discute despre dezertarea mea prin afilierea la grupul PSD din Senat. Dincolo de faptul că nu mi se pare deloc mai dezonorant sa te afiliezi grupului PSD decât grupului Pro Romania, ceea ce au făcut colegii de la Camera Deputaților, rămâne pe fond discuția despre dezertarea mea. Chiar va simtiti confortabil, dle presedinte, cu subiectul ăsta? Eu mă simt extrem de confortabil ca nu i-am trădat niciodată pe cei care m-au trimis în parlament. Mi-a cerut Orban sa renunț la legile împotriva abuzurilor, că altfel mă da afară. Eu n-am renunțat și am fost exclus. Am ales ALDE având mare încredere că lupta împotriva abuzurilor e linia politică a acestui partid, imprimata, bineînțeles, de dvs. Stiti bine că nu am cerut funcții, am vrut doar să susțineți legile astea. Acum, atât lupta împotriva abuzurilor din justiție, cât și legile promovate de mine, nu mai sunt prioritățile conducerii ALDE. Am redepus legile împotriva abuzurilor pe care le susține grupul PSD. Legile împotriva abuzurilor vin in sprijinul a patru milioane de români abuzați de bănci, IFN-uri, recuperatori și executori. Așadar, dle presedinte, „dezertez”!Rămân alături de patru milioane de familii de români si mă afiliez celor care susțin legile!”, a scris senatorul brașovean pe pagina de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.