Teatrul Arlechino din Brașov reia reprezentațiile în sala de spectacole

Începând din acest weekend, Teatrul Arlechino își deschide porţile şi va organiza primele reprezentaţii în sala de spectacole.

Astfel, sâmbătă şi duminică, de la orele 10.30 şi 12.30, se joacă spectacolele „Un arici mofturici” (03/10) şi „Capra cu trei iezi” (04/10).

Preţul unui bilet per reprezentaţie este de 15 lei, iar cel al unui spectacol în premieră este de 20 lei. Tarifele sunt unice pentru orice categorie de spectator (adult, copil etc).

În principiu reprezentaţiile urmează să se desfăşoare cu spectacolele de matineu din weekend, iar în zilele de miercuri şi joi câte o reprezentaţie de la ora 17.30.

„Deoarece ne-am pregătit intens ca deschiderea să se facă în condiţii de siguranţă, vă reamintim regulile obligatorii:

– numărul maxim admis de persoane în sala de spectacole este de 37

– la intrarea în incinta teatrului se va măsura temperatura fiecărei persoane, va fi pusă la dispoziţie soluţie pentru dezinfectarea mâinilor şi nu se va permite accesul persoanelor simptomatice (tuse, strănut, rinoree, febră, stare generală alterată), precum şi a celor cu o temperatură de peste 37,3 grade Celsius.

– este obligatorie purtarea măştii de protecţie pe întreaga durată a staţionării în incintă, astfel încât să acopere complet gura şi nasul

– accesul în sală se va face cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului, acesta nemaifiind permis după începerea reprezentaţiei, biletele pierzându-şi valabilitatea.

– casa de bilete se va închide cu 15 minute înainte de începerea spectacolului.

– Distanţarea fizică de 1,5 m între participanţi este obligatorie şi se va face prin păstrarea unui scaun liber între spectatori, iar un adult poate sta lângă maxim 2 minori.

În vederea asigurării măsurilor obligatorii, legiferate, s-a realizat amplasarea locurilor prestabilite în sală cu pachete de unul, două şi respectiv trei locuri, această măsură vizând respectarea distanţării obligatorii.

Biletele se pot achiziţiona online, de pe site-ul eventbook.ro, sau de la casieria teatrului, miercuri şi joi între orele 13:30-17:15, vineri între 13:30-18:00, iar sâmbătă şi duminică între orele 09:00-10:15 şi 11:00-12:15.

Pentru a putea funcţiona în condiţiile de siguranţă impuse de lege, avem rugămintea să respectaţi măsurile stabilite , pentru ca întâlnirile noastre în sala de spectacol să continue, fără întreruperi şi incidente nedorite !”, se arată în comunicatul Teatrului Arlechino.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.