Tenismena română Mara Gae, campioană la US Open 2023 în proba de dublu junioare

Perechea Mara Gae/Anastasiia Gureva, cap de serie nr. 8, a câştigat, ieri, finala probei de dublu junioare din cadrul turneului US Open 2023. Mara şi colega ei rusoaică au trecut în finală de perechea japoneză Sara Saito/Nanaka Sato, scor 1-6, 7-5, 10-8.

„TENIS. Avem o câștigătoare la US Open! Mara Gae (17 ani), jucătoare legitimată la CS Dinamo București, a câștigat alături de Anastasiia Gureva (18 ani, Rusia) finala junioarelor de la US Open. În finală, care ar fi trebuit să înceapă sâmbătă seara, de la ora 21.45, dar a fost amânată din cauza timpului nevaforabil, Gae și Gureva s-au impus, cu 1-6, 7-5, 10-8, în fața perechii S. Saito / N. Sato, din Japonia. În urmă cu două luni, Mara Gae a devenit campioană europeană la dublu U18, alături de Cara Maria Meșter, titlu obținut de România pentru prima oară în ultimii 20 de ani!” arată pagina de Facebook a CS Dinamo.

Citeste și:  Timp de o lună, Brașovul devine o imensă galerie de artă

România nu mai obţinuse un titlu la dublu junioare la US Open din 2006, când Mihaela Buzărnescu şi Raluca Olaru câştigau la US Open.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.