Tenisul, cea mai nouă disciplină de la Kids Tâmpa Brașov


ACS Kids Tâmpa Brașov este poate cel mai important proiect sportiv din ultimii ani din Brașov și numai. Un proiect care adună din ce în ce mai mulți fani, dar care crește încet, frumos și sănătos. Și pentru că lumea este din ce în ce mai interesată, Kids Tâmpa Brașov propune o nouă secție: cea de tenis de câmp. O secție care vine de la sine, într-un oraș ce are o mare tradiție în tenis, dând nume ca Ion Țiriac, Traian Marcu sau George Cosac.

O inițiativă a conducătorilor clubului brașovean ce vine în urma numeroaselor cereri primite de la părinții care își doresc pentru copiii lor un cadru organizat, profesionist, frumos, în care tenisul să le poată oferi speranțe pentru îndeplinirea unor vise. Și cum Kids Tâmpa este un proiect care îmbrățișează o mulțime de sporturi, totul a venit de la sine.

Pentru ca orice inițiativă, proiect să pornească la drum este nevoie de oameni inimoși, pasionați, care vor să își lase amprenta pe destinele viitorilor reprezentanți ai României în Cupa Davis sau Fed Cup. La ACS Kids Tâmpa Brașov acest om este George Donea. Un tânăr de 30 de ani, de loc din Brăila, care își dorește să reușească într-un sport pe care îl iubește și căruia vrea să-i dea multe. „Tenisul este un mod de viață pentru mine. Am început să practic această disciplină de la 5 ani și am jucat până la 20 de ani. În paralel, de la 15 ani, am început și un parcurs în antrenorat, un drum cu multe provocări, dar frumos și pe care vreau să rămân cât mai mult timp. Am antrenat în Brăila și la Buzău, unde am reușit să dau un vicecampion național la 10 ani și o fată care a ajuns în clasamentul WTA 800. Am venit de ceva de mai mult de 1 an la Brașov, unde vreau să găsesc noi talente pentru tenisul românesc. Știu că este un oraș cu o foarte mare tradiție în acest sport, dar sunt un om ambițios, care pune mult suflet și sunt sigur că voi reuși să-mi pun amprenta asupra destinelor micilor tenismeni de aici și să le pot oferi, la Kids Tâmpa, o șansă de a se apropia și mai mult de visele lor”, a declarat George Donea.

George este pasionat de ce e nou în tenis, de a învăța mereu lucruri noi, care să-l ajute în misiunea lui de a îndruma fete și băieți către marea performanță. El a absolvit mai multe cursuri și deține numeroase calificări internaționale, inclusiv scoala de antrenori din România încheiată cu succes. „Am auzit multe despre acest proiect. Este unul serios, cu oameni profesioniști, care se ocupă cu adevărat de dezvoltarea copiiilor, de aici și rezultatele obținute. Este un club unde poți să crești, să te dezvolți și asta te poate ajuta mult pe viitor”, a mai adăugat noul coordonator al secției de tenis de la Kids Tâmpa.
„Tenisul este un sport cu un ambient foarte plăcut. Oriunde poți găsi pe cineva cu care să faci măcar un schimbi de mingi. Un sport care îți oferă și relaxare, dar și posibilitatea de a-ți face prieteni noi. Nu uităm de partea cea mai importantă: este un sport care te poate ajuta să ajungi sus, să-ți îndeplinești cele mai frumoase vise. Trebuie măcar să încerci”, a mai spus George Donea. Antrenorul de la Kids Tâmpa caută noi talente. Astfel, părinții care doresc să-și aducă copiii la tenis, pot afla mai multe detalii și informații chiar de la George, la următorul număr de telefon: 0741 265 294.
Antrenamentele se desfășoară la Baza Sportivă Victuar Tenis din Sânpetru, strada Drumul cu Plopi.
Programul de antrenamente este următorul (inițiere și performanță):
Luni, Miercuri – de la ora 18:00
Marți – de la ora 17:30
Joi – de la ora 17:00
Vineri – de la ora 16:30

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.