Tex FM Brașov este acum, oficial, Radio Guerrilla

Staţia radio din Brașov Tex FM (105,5 FM) se numeşte acum, oficial, Radio Guerrilla. Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a aprobat astăzi, 6 iulie 2021, ca postul radio Tex FM să îşi schimbe numele în Guerrilla.

Potrivit paginademedia.ro, schimbarea de nume a fost mai mult o simplă formalitate deoarece staţia retransmite, din 2017, aproape în totalitate emisiunile de la Radio Guerrilla. Mai mult, CNA-ul şi-a dat acordul ca Guerrilla să preia societatea care deţine Tex FM (Radio Direct SRL) încă din septembrie 2019. Oficial, preluarea s-a produs în urmă cu o lună.

Radio Guerrilla este un post de radio din România, deținut în trecut de grupul media Realitatea-Cațavencu. Radio Guerrilla a început să emită în București la data de 29 noiembrie 2004, fiind lansat de grupul de presă Academia Cațavencu. Răzvan Exarhu, director de programe și realizator, a fost cel care a ales numele radioului și a creat brand-ul Guerrilla. Primul buletin de știri al Radio Guerrilla, difuzat la ora 11:00, a fost prezentat de Adrian Năstase, iar cel de la ora 12:00 a fost prezentat de Traian Băsescu, cei doi fiind la acel moment în cursa electorală pentru președinția României.

Citeste și:  Atenție drumeți montani! Munții Făgăraș îngheață - echipamentul de iarnă, obligatoriu!

Radio Guerrilla se aude în prezent în Bucureşti, Braşov, Alexandria, Craiova, Brăila, Cugir, Reşiţa, Timişoara, Alba Iulia, Sovata, Vaslui, Târgu Mureş, Luduş, Cluj, Bistriţa, Roman, Iaşi, Vatra Dornei, Suceava şi Darabani.

Sursa foto, studioq.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.