Romii din Gârcini, atacă TIR-urile care trec pe DN1 A

Drumul Național 1A este de mai multă vreme la dispozitia romilor din cartierul Gârcini. La dispoziție, în sensul că cei care se încumetă să aleagă această rută, Brașov-Cheia-Vălenii de Munte. trebuie să aibă mare noroc să scape cu mașinile intacte. Pentru camionagii, riscul este mult mai mare. Romii s-au organizat și îi atacă pe transportatori. Camionagii care fac greșeala să oprească și să se certe cu romii care le atacă mașinile cu pietre sunt jefuiți rapid de încărcătura din remorcă.
Situația este arhicunoscută de autorități. Nici jandarmii nu se încumetă să intre în zonă de teama atacului cu bolovani. Silvicultorii confirmă faptul că nu pot stăpâni tăierile ilegale de copaci din cauza agresivității romilor. Nici jandarmii nu au curajul să intervină și nu puține au fost situațiile în care jandarmii captivi au fost scoși cu Reginele din mijlocul locuitorilor din Gârcini.
Romii sau reprofilat acum și îi atacă pe transportatori. Șoferii de TIR se plâng de coșmarul prin care trec ori de câte ori traverseaza Gârciniul.

Citeste și:  Restaurantul Panoramic va renăște: ANA TELEFERIC Brașov promite o transformare spectaculoasă a simbolului orașului de pe Tâmpa

„Bună seară, dragi brașoveni, vă rog să luați atitudine la ce se întâmplă în jud dvs, sat Gărcini, comuna sau ce o fi Săcele, țiganii de acolo ataca cu pietre camioanele aflate în trafic, în scopul de a le opri și apoi să fure, mie mi sa întâmplat în noaptea din 28 06 2019,in jurul orei 01:15,am tranzitat pe acolo și mi au spart parbrizul la o un camion, nu am oprit bineînțeles ptr că eram victima sigura la furt, având și o marfa foarte vandabilă,azi vorbind despre aceste lucruri cu alți colegi, și ei sau plâns ca au pățit aceleași lucruri acolo, asta cam de mult se intampla, e dureros ce se ntampla, noi șoferii de camioane santem expuși la toate pericolele cele mai urate, și numai astea ne lipsesc,. Vă dați seama că șoferii străini care pățesc așa ceva, nu mai calcă în România în veci, e tragic ce se întamplă acolo, și se știe de acest fenomen dar nu ia nimeni nici o măsură. Dacă acea piatra nimerea și trecea prin geamul din stânga, și mă nimerea în cap, ce era oare? pierdeam controlul mașinii de 40 t, întra peste vreo casă și atunci cum ar fi fost!! Dacă aveți posibilitatea de a stârpi acei oameni care fac aceste lucruri, să o faceți, chiar e vestul sălbatic acolo!!! În speranța că se vor lua măsuri pentru stoparea acestui fenomen, vă doresc, drumuri bune !! Mulțumesc!! Un simplu șofer din Oradea, care vrea să câștige bani ptr o familie care l așteaptă acasă teafăr!!”, s-a plâns Răzvan Cozmin Mladin pe un grup de Facebook de Brașov.

Citeste și:  Marșul bicicliștilor revine pe străzile Brașovului!

Problema expusă de acest sofer a fost confirmată de mai mulți tiriști, care își pun viața în pericol ori de câte ori traversează Gârciniul pe DN 1 A.

8 thoughts on “Romii din Gârcini, atacă TIR-urile care trec pe DN1 A

  1. Dar cind ies oamenii in strada jandarmii ii gazează si le da bătaie de nu mai stiu cum ii cheama!!
    In ce țară trăim mă fraților???

  2. Ai dracu autorități….. Mascați, jandarmi,… Nu au tupeu să între calumea în ei… Păi să se adune și să facă ordine, că la prostest au putut face jandarmi, rahatii…. Dacă un om de rand, un om simplu ar gresii cu ceva un-doi ar intervenții politia… Un-doi tear pune mascații la pământ. Rușine să le fie autorităților Săcelene și Brașovene de lași și fricoși și corupți ce sunt…. Mai și scrie că jandarmi nu au curaj să intervină…. Dar la o băbuță ce vinde o legătură de mărar sau pătrunjel un-doi o ia pe sus pe băbuță.
    Sunt niște rahat cu ochi…. Unde am ajuns? Să le fie frică politailor și jandarmilor să între în gârcini….. Păi faceți mă echipă și faceți curățenie și ordine…. Mergeți și voi cu „Cazmale, cu sape, cu topoare, cu ce o fi, cu spray din ăla de se dă la ochi, cu fiare din alea pă curent”… ? ? ? ? ?

  3. Poliția si Jandarmeria nu vor interveni de teama ca însuși președintele Johannis îi va acuza pt ca,apoi sa-i ceara demisia ministrului de interne Carmen Dan.

  4. Raspunsul simplu pe care toata lume il ocoleste: da-ti-le foc la case si alungatii de acolo!
    Multi spun ca trebuie omorati insa eu nu sunt atat de „fara suflet”… Daca vor violenta atunci sa le oferim violenta!
    Politia Romana este slaba si fricoasa! Nu stiu de ce mai exista! Au „curajul” sa opreasca soferii beti insa cand e nevoie de ei ca sa rezolve probleme mai dure atunci se vede cat de fricosi sunt! De ce naiba mai poarta pistoalele alea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.