TikTok are în echipă un creator de conținuț, brașovean! Află ce face jurnalistul Dragoș Popa pentru celebra aplicație

Brașoveanul Dragoș Popa este unul dintre cei mai urmăriți români de pe TikTok. Tânărul jurnalist s-a alăturat echipei oficiale TikTok și creează conținut educativ pentru utilizatorii din România. Potrivit statisticilor, încă din prima lună de activitate a fost urmărit de peste 4 milioane de oameni.

Am fost invitat recent să devin Official TikTok Creator. Recunosc ca am fost surprins de invitația din partea celor de la TikTok, dar n-am stat pe gânduri și am acceptat propunerea de a fi printre cei care creează conținut oficial pe această platformă. Mă axez pe domeniul care îmi place, adică cel cultural-educativ și mă străduiesc să pun cap la cap calitățile mele artistice și jurnalistice, în așa fel încât să contribui cu materiale video captivante pentru toate segmentele de vârstă. Nu este ușor să concluzionezi anumite subiecte complexe în doar 10-15 secunde, însă este o provocare și cu siguranță voi prinde și eu experiență pe TikTok. Cei care doresc să mă urmărească, o pot face pe canalul care îmi poartă numele pe TikTok”, a declarat Dragoș Popa.

Citeste și:  Serviciul Uber Green se lansează în Brașov. Compania aniversează 6 ani de eco-mobilitate în România

Tik-Tok este platforma despre care vorbește toată lumea, fiind rețeaua socială cu cea mai mare creștere de utilizatori atât în România, cât și în toată lumea. TikTok este cea mai descărcată aplicație din App Store și Play Store, cu peste 2 miliarde de utilizatori la nivel global, conform ultimelor statistici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.