Tineri artiști brașoveni animează atmosfera pe scena de lângă patinoarul din piața Sf. Ioan

Săptamâna aceasta a sosit mult-așteptatul moment al deschiderii patinoarului din piața Sf. Ioan. Sute de brașoveni s-au bucurat de acest eveniment, fie direct pe gheață, fie la minitârgul care înconjoară patinoarul. În Piața Sfântul Ioan sunt amplasate și zece căsuțe cu dulciuri și băuturi calde, iar pentru copiii mici există și un trenuleț electric care abia așteaptă să-i distreze. Programul de evenimente va continua, mai ales în weekend-uri, cu artiști locali și coruri de copii.

Primii care au testat gheața au fost cei mai mici hocheiști ai Brașovului, care au venit să le demonstreze tuturor că hocheiul este un sport spectaculos, distractiv și complex.

Citeste și:  Minivacanță în siguranță! Datorită sistemului preventiv de ordine și siguranță publică adoptat la nivel național

Astăzi, 8 decembrie, începând cu ora 17:00 pe scena Studioului Magic FM amplasată în piața Sf Ioan, atmosfera va fi întreținută de corul Colegiului Național „Johannes Honterus”, dar și de alte tinere talente brașovene, precum Karina Rosu-Teleanu, Karina Gheorghe si Ayana Gheorghe, Medeea Ghiorma, Maria Nedelcu, Victor Lazăr, Rebecca Nicolae, dar si gemenele Vintilă.

Patinoarul are o suprafață de 600 mp și, pentru prima dată, în interiorul ringului există un brad împodobit. Capacitatea este de 150 de persoane, care vor avea intrare gratuită pe toată perioada patinoarului. Seriile de patinaj sunt din două în două ore, cu o oră și jumătate timp efectiv de patinaj și 30 de minute timp de refacere a gheții. Patinoarul va fi deschis până pe 5 februarie.

Citeste și:  Vinerea Mare! Creștinii ortodocși și greco-catolici își amintesc de jertfa lui Iisus Hristos

Programul patinoarului este:

În perioada 6 – 22 decembrie

  • Luni – Vineri: 4 serii, începând cu ora 14.00;
  • Sâmbătă – Duminică: 6 serii, începând cu ora 10.00.

În perioada 23 decembrie – 5 februarie

  • Luni – Duminică: 6 serii, începând cu ora 10.00.

Accesul pe patinoar este gratuit, iar patinele pot fi de asemenea închiriate gratuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.