Tineri reținuți de polițiștii făgărășeni, după ce au furat dintr-o benzinărie. Unul dintre ei era deja cercetat în cadrul altui dosar penal

Poliția Municipiului Făgăraș a dispus reținerea a două persoane, bănuite că ar fi sustras bunuri din incinta unei unități comerciale din municipiul Făgăraș. 

Ieri, 26 noiembrie, în jurul orei 00:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au fost sesizați cu privire la faptul că două persoane ar fi sustras bunuri din incinta unei benzinării din municipiul Făgăraș.

Ca urmare a sesizării primite, polițiștii s-au deplasat imediat la sediul unității comerciale, iar în urma cercetărilor efectuate, în scurt timp, au depistat și identificat persoanele bănuite de comiterea faptei, respectiv doi tineri, în vârstă de 21 și 25 de ani.

Cu ocazia verificărilor efectuate, a rezultat faptul că unul dintre tineri, avea deja aplicată măsura preventivă a controlului judiciar, fiind cercetat și în cadrul unui alt dosar penal, pentru comiterea unor infracțiuni similare.

După depistarea persoanelor bănuite și după recuperarea bunurilor sustrase, în urma probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea și depunerea celor doi tineri în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brasov, pentru o perioadă de 24 de ore.

În cauză, față de cei doi tineri a fost dispuă măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile iar cercetările sunt continuate de  polițiști făgărășeni, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de „furt calificat”, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.