Tinerii basarabeni, primii colindători din acest an la Primăria Brașov

Corul Asociației Tinerilor Basarabeni care reunește elevi și studenți din Republica Moldova care studiază la Brașov, au colindat ieri în curtea interioară din Casa Căsătoriilor, pentru angajații Primăriei și primarul Allen Coliban. A fost prezent la eveniment și consulul onorific al Republicii Polone la Brașov, Janusz Wiesław Szaliński.

Colindătorii au primit daruri din partea municipalității, iar primarul Allen Coliban le-a mulțumit, le-a urat sărbători fericite alături de familii și le-a vorbit despre programul de finanțare pentru proiecte culturale, invitând asociația să depună proiecte la viitoarea sesiune.

Asociația Tinerilor Basarabeni din Brașov (ATB Brașov) este o organizație apolitică și nonprofit având ca scopuri principale promovarea valorilor și tradițiilor basarabene, reprezentarea drepturilor și libertăților studenților și elevilor basarabeni din Brașov. Scopul principal al asociației este integrarea tinerilor basarabeni în comunitatea brașoveană.

Citeste și:  Amenzi de 11.000 de lei pentru nereguli la un loc de joacă din Brașov, date de comisarii de la Protecţia Consumatorilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.