Toate casieriile ENGIE vor fi închise vineri. Vezi motivul

Vineri, 13 septembrie, toate centrele de relaţii clienţi ale ENGIE Romania vor fi închise. Ziua de 13 septembrie este liberă pentru angajaţii companiei conform prevederilor contractului colectiv de muncă în vigoare. Începând de luni, 16 septembrie, se revine la programul obişnuit de funcţionare disponibil pe site-ul companiei, engie.ro.

De asemenea, serviciul de call-center naţional apelabil la numărul unic de telefon 021.9366 va fi limitat la funcţionalităţile uzuale, respectiv oferirea de informaţii generale despre serviciile şi produsele companiei, fără a fi posibilă consultarea unui analist al companiei.

Pentru intervenţiile în caz de urgenţă (miros de gaze sau scurgeri de gaze), Distrigaz Sud Reţele, filiala de distribuţie a ENGIE Romania, asigură permanenţa prin echipele sale la numărul unic de telefon 021.9281 pentru toți clienţii din aria deservită de către companie.

Citeste și:  Caroline Fernolend: Săsoaica ambițioasă care a pus Viscri pe harta lumii

Reamintim faptul că ENGIE Romania pune la dispoziţia clienţilor săi peste 12.000 de puncte de plată a facturilor.Lista completă a modalităţilor de plată este disponibilă pe site-ul companiei la adresa www.engie.ro.

De asemenea, clienţii ENGIE Romania au la dispoziţie aplicaţia engiemobile pentru a accesa informaţii despre factura de gaze naturale, plăţile efectuate, punctele de plată existente, transmiterea indexului autocitit. Aplicaţia poate fi descărcată gratuit din App Store şi Google Play.

Grupul ENGIE este prezent în România în trei sectoare de activitate: gaze naturale, electricitate şi servicii energetice.ENGIE Romania este principala filială a Grupului în România şi deţine companiile Distrigaz Sud Reţele, ENGIE Servicii, Alizeu Eolian şi Brăila Winds. Compania activează în următoarele domenii de activitate: distribuţie şi furnizare de gaze naturale, furnizare de electricitate, servicii tehnice pentru instalaţiile de gaze naturale şi centrale termice şi producţie de electricitate. ENGIE Romania şi filialele sale deservesc un portofoliu de 1,6 milioane de clienţi, operează o reţea de distribuţie de circa 19.000 km, deţin două parcuri eoliene cu o capacitate totală de 100 MW şi au 3.650 de angajaţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.