Tocaciu, atac la NOUL președinte al Senatului: Meleşcanu reprezintă un produs al traseismului politic şi al Serviciilor

Preşedintele ALDE Sibiu, Ovidiu Gheorghe Tocaciu, susţine că Teodor Meleşcanu, ales azi preşedinte al Senatului, reprezintă un produs al traseismului politic şi al Serviciilor.

„Personajul pe care l-am urmărit azi în plenul Senatului, alesul care reprezintă un produs al traseismului politic şi al Serviciilor, a reuşit să ofere un exemplu de lipsă a demnităţii, a responsabilităţii şi a cuvântului politic. Acum, cred că fotoliul de preşedinte al Senatului nu mai reprezintă o demnitate, ci o ruşine care ne pune mari semne de întrebare tuturor. Un politician de vârsta domnului Teodor Meleşcanu a reuşit, iată, să ofere un contra-exemplu tuturor tinerilor care îndrăznesc să îşi ofere energia pentru o viziune sănătoasă şi prosperă”, declara Ovidiu Tocaciu.

„Existând posibilitatea ca acest om să conducă vreodată România, mă întreb interesele cui le va servi şi cum va fi reprezentată ţara noastră de un om care transformă apartenenţa politică într-un PFA. Condamn acţiunile domnului Meleşcanu în numele organizaţiei sibiene, cu rugămintea de a nu mai declara că este membru ALDE, întrucât astăzi a reuşit să creeze o lovitură negativă de imagine acelor care promovăm valorile liberale, in cadru acestui partid”, conchide Ovidiu Gheorghe Tocaciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.