Trafic restricționat pe B-dul Victoriei: Compania Apa transformă zona în șantier

Traficul rutier pe Bulevardul Victoriei din Brașov va fi dat peste cap începând de mâine, din cauza unor lucrări de modernizare a rețelelor programate de Compania Apa. Lucrările încep de mâine și vor afecta câte o bandă de circulație pe fiecare sens de mers, dar și parcările din zona săpăturilor. Compania Apa a anunțat că pentru a reduce cât mai mult disconfortul creat de săpături, va efectua lucrările pe sectoare.

„Lucrările de modernizare a rețelelor de apă, din fonduri europene, continuă cu bulevardul Victoriei. Zona este cuprinsă între trotuarul de la INFOSTAR – bulevardul cu cele 6 benzi – spațiul verde dintre blocuri și până la trecerea de pietoni din dreptul CEC. Pe această porțiune va fi introdusă rețea de alimentare cu apă, din fontă ductilă, cu diametrul DN 400 mm.
Estimăm că lucrările vor fi finalizate până la sfârșitul lunii martie.
Pentru bulevardul Victoriei, lucrările se vor desfășura de așa manieră încât traficul să fie restricționat, pe rând, doar pe o singură bandă, pentru fiecare sens de mers. Prima porțiune cu lucrări este cea din dreptul clădirii INFOSTAR. Facem precizarea că aceste lucrări vor afecta, pentru scurte perioade de timp, parcările și traficul pietonal din fața blocurilor de pe bulevardul Victoriei.
Întreaga zonă va fi semnalizată corespunzător.
Această lucrare face parte dintr-un contract de reabilitare și extindere a reţelelor publice de distribuție apă potabilă din municipiul Brașov, finanțat prin Programul Operațional de Infrastructură Mare.
Valoarea întregului contract este de aproximativ 19,24 milioane de lei, inclusiv TVA.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și mulţumim pentru înțelegere locuitorilor din zonă”, se arată în comunicatul transmis de Compania Apa.

Citeste și:  Cu 1000 de lei, românii pot adopta o destinație turistică în campania „Adoptă o atracție #undemergem!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.