Transformatorul de pe Mihai Viteazul, acoperit de o pictură 360 de grade

Prima pictură murală 360 de grade din Brașov decorează punctul de transformare dintr-un giratoriu de pe strada Mihai Viteazu.

După 5 zile de lucrat la o temperatură destul de scăzută și după o lună de pregătiri în avans, transformatorul de pe strada Mihai Viteazu este acum finalizat.

Lucrarea cu titlul „Stop Joc” este realizată de Wanda Hutira și Maria Zurbagiu în colaborare, fiind o reflexie asupra relației dintre natură și viteza cu care tehnologia ne acaparează timpul.

Colaborarea începută cu succes odată cu lucrarea lor comună la Amural Festival Vizual, pe fațada de pe strada Fabricii a Visssual, a continuat. Cele două artiste s-au înscris la concursul organizat de Street Delivery cu susținerea George by BCR. În urma votului publicului și al jurizării propunerea celor două artiste a fost decisă drept câștigătoare.

Cu această pictură, numărul lucrărilor de street art realizate sub coordonarea Asociației Amural în Brașov se ridică la 9, demne de un circuit turistic de artă urbană.

Mulțumim Street Delivery, George by BCR, Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Sud – Sucursala Brașov. Mulțumim voluntarilor implicați și, desigur, celor două artiste.

Credem în puterea artelor vizuale de a face educație, de a înfrumuseța orașul, de a construi comunități locale și povești urbane și de a crește atracția Brașovului pentru profesioniști și pentru turiști.

Vă invităm să urmăriți și restul activităților noastre pe canalele de comunicare ale Amural, Visssual și Parc Cultural După Ziduri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.