Trei bărbați arestați preventiv după o bătaie violentă în Brașov

Trei bărbați au fost arestați preventiv în urma unei altercații violente care a avut loc sâmbătă, pe o stradă din municipiul Brașov. Incidentul s-a soldat cu rănirea a doi indivizi, după ce cei trei inculpați i-au lovit cu pumnii și picioarele.

Potrivit anchetei preliminare, conflictul spontan a implicat cinci persoane cu vârste cuprinse între 21 și 35 de ani. Polițiștii Secției 5 Poliție Brașov au intervenit prompt la fața locului, reușind identificarea tuturor celor implicați.

Investigațiile ulterioare și audierile martorilor au dus la stabilirea clară a faptelor și a rolurilor fiecăruia dintre cei implicați. Probele administrate au confirmat săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburare a ordinii și liniștii publice de către cei trei suspecți.

Citeste și:  Bolt obține împrumut de 220 de milioane de euro pentru pregătirea listării pe bursă

Ca urmare a audierilor și a probelor acuzatoare, cei trei bărbați au fost reținuți de polițiști pentru o perioadă de 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Brașov.

Ulterior, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov i-a prezentat pe cei trei inculpați în fața judecătorului de drepturi și libertăți. Judecătorul a emis mandate de arestare preventivă pe o durată de 30 de zile, sub acuzațiile de lovire sau alte violențe și tulburare a ordinii și liniștii publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.