Trei bărbați au fost prinși de jandarmii brașoveni în timp ce furau fier de pe fosta platformă industrială Rulmentul

Polițiștii din cadrul Secției3 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, cu persoanele cercetate în stare de reținere, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt calificat”.

Astfel, în data de 31 martie 2023, în jurul orei 06.45, un echipaj din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Brașov a surprins în flagrant trei persoane care sustrăgeau mai multe materiale feroase de pe fosta platformă industrială Rulmentul, pe care le-au încărcat într-un atelaj hipo.

După prinderea autorilor, aceștia au fost conduși la unitatea de poliție, unde s-a stabilit că era vorba despre trei persoane de sex masculin, două dintre ele fiind din municipiul Sfântu Gheorghe, județul Covasna, iar cea de-a treia din satul Mercheaşa, județul Brașov. Mai mult, primele două persoane sunt cunoscute cu antecedente penale, împotriva lor fiind dispusă anterior măsura controlului judiciar pentru săvârșirea unei infracțiuni de furt.

Citeste și:  Brașoveanca Timea Lőrincz, prezentă în Geneva la o vizită de lucru

Polițiștii au dispus reținerea persoanelor bănuite de comiterea furtului pentru o perioadă de 24 de ore și introducerea în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov.

Cercetarile sunt continuate de către poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Brașov, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a autorilor, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând a se propune soluție legală la finalizarea acestora.

Foto. Arhivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.