Trei evenimente și asistență de specialitate pentru Bike Race

Astăzi, salvatorii montani din cadrul Serviciului Public Local Salvamont Brașov au fost solicitați să intervină în cazul a trei persoane, toate practicante ale ciclismului montan. În primul caz, ciclistul a suferit un traumatism de membru superior, în zona umărului, fiind preluat de un echipaj SMURD, în vederea transportului către unitatea spitalicească. În celălalt caz, a fost vorba despre un traumatism de membru inferior și acesta fiind trimis către unitatea spitalicească, pentru examene medicale suplimentare. În ultimul caz, un ciclist a suferit un traumatism cranio-cerebral, dar a refuzat ajutorul salvamontiștilor.

Tot astăzi s-a desfășurat competiția de ciclism montan Bike Race, la care Serviciul Public Local Salvamont Brașov a asigurat asistență de specialitate, cu echipe dedicate, în zone importante, precum și prin patrulare pe întregul traseu de concurs. Toate persoanele accidentate astăzi erau bine echipate si doar una era participantă la evenimentul mai sus amintit.

Citeste și:  Restricții de circulație în municipiul Brașov pentru buna desfășurare a evenimentelor cu ocazia Zilei Naționale a României

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.