Trei șoferi de autobuz, băuți la volan. Cum a reacționat conducerea RATBV

În această dimineață polițiștii rutieri au desfășurat o razie în municipiul Brașov care a vizat reducerea numărului de accidente rutiere în care sunt implicate autovehicule destinate transportului rutier public de persoane, dar și depistarea șoferilor aflați sub influența băuturilor alcoolice.

Drept urmare, polițiști au aplicat 9 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 4.600 lei, pentru nerespectarea prevederilor Codului Rutier; au ridicat șapte permise de conducere pentru consumul de băuturi alcoolice, în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Din cei 9 șoferi sancționați, 3 efectuau transport public de persoane.

Pentru a evita astfel de situații, conducerea RATBV a decis ca din data de 14 iunie toți șoferii companiei să fie testați cu etilotestul la intrarea în tură. Această hotărâre a fost luată după ce într-o săptămână, conducerea RATBV s-a văzut nevoită să desfacă trei contracte de muncă din cauza conducerii în stare de ebrietate.

Citeste și:  Concert de muzică corală susținut de Vocal Pur, la Biserica Neagră din Brașov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.