Trei tineri din Feldioara au fost reținuți pentru furt din gospodăriile vecinilor

Polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Feldioara efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii mai multor infracțiuni de “furt calificat și tentativă la furt calificat.”

Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că, în perioada 25 decembrie 2022-15 martie 2023, mai multe persoane ar fi pătruns, fără drept, în curțile a șase imobile, situate pe raza comunei Feldioara din județul Brașov, de unde ar fi sustras sau ar fi încercat să sustragă mai multe bunuri din locuințele persoanelor vătămate sau din anexele acestora.

În cadrul activităților desfășurate, polițiștii au identificat persoanele bănuite de săvârșirea faptelor ca fiind trei tineri din comună.

Citeste și:  Brașov, singurul oraș din România care luptă pentru titlul de Capitala Verde Europeană - 2025

La data de 06 aprilie 2023, polițiștii Secției de Poliție Rurală Feldioara, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov și Serviciului Criminalistic Brașov, au pus în executare 3 mandate de percheziție la locuințele tinerilor, ocazie cu care au fost identificate și ridicate mai multe bunuri, în vederea continuării cercetărilor.

În baza probatoriului administrat în cauză, două dintre persoanele bănuite de comiterea faptelor au fost reținute pentru 24 de ore și introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.