Troleibuzele Solaris, asamblate de Skoda pentru Brașov, în teste pe străzile din Plzen

Troleibuzele Solaris asamblate la uzinele Skoda pentru Brașov au intrat în teste. Angajații de la Skoda au scos pe străzile orașului Plzen unul dintre noile troleibuze în teste, pentru a-l vedea „la treabă”.

O echipă de tehnicieni se află în permanență în troleibuz pentru a verifica toate aspectele tehnice care țin de funcționarea vehiculului destinat transportului de călători.
Imediat ce echipa tehnică își va da „OK-ul” troleibuzele vor fi trimise spre Brașov.

Troleibuzele Solaris Trollino 18 sunt dotate cu acumulatori, care oferă o autonomie de peste 5 kilometri. Acest lucru va permite funcționarea vehiculului chiar și atunci când acesta nu este în contact cu rețeaua electrică.

Citeste și:  Casa Artelor din Sibiu și-a deschis oficial porțile. Peste 200 de meșteșugari vor fi susținuti în primul an de activitate

Vehiculele au o capacitate de 137 de călători, dintre care 40 pe scaune. Troleibuzele vor fi dotate cu sistem de informare a pasagerilor cu tracking GPS și anunțarea stației următoare, două unități de aer condiționat pentru pasageri și una pentru șofer, două display-uri pentru anunțuri și reclame, patru validatoare, prize USB pentru încărcarea telefoanelor și altor dispozitive mobile, wifi.

Primele trolibuze Solaris vor circula pe linia 2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.