Tronsonul de autostradă Cristian-Râşnov filmat cu drona (VIDEO)

Cum arată tronsonul de autostradă Cristian – Râşnov, probabil cu toţii suntem curioşi să vedem minunea. La trei săptămâni de la demararea lucrărilor la tronsonul Râșnov-Cristian al Autostrăzii A3, Asociația Pro Infrastuctură, a filmat din dronă șantierul în construcție.

Prima filmarea aeriană completă surpinde avansul lucrărilor de pe tronsonul Râșnov-Cristian și semne de activitate în teren pe mini-lotul de 6,3 km de autostradă, pe care se speră că se va putea circula în decembrie 2020.

„Tronsonul este construit de Alpenside și include 6,3 km de autostradă și 3,5 km de drum de legătură cu două benzi pe sens. Există o autorizație de construire emisă pentru aproximativ 60% din lucrări. Din 20.05.2019 avem mișcare în teren. Termenul de execuție este 18 luni.

Citeste și:  500.000 de euro disponibili pentru ONG-uri mici și instituții de învățământ în 2024, prin Programul Start ONG

Avansul este vizibil în doar trei săptămâni de muncă efectivă. Evident, avem blocaje birocratice plus relocări de utilități care trebuie rezolvate urgent. Însă startul este bun, unul care ne dă speranțe că vom circula pe acest mini-lot în decembrie 2020 dacă antreprenorul general va reuși să crească mobilizarea în timp util„, se arată într-o postare pe Facebook a Asociației Pro Infrastructură (API).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.