Tunurile de zăpadă au fost puse în funcțiune în Poiana Brașov!

Vești bune pentru împătimiții sporturilor de iarnă: tunurile de zăpadă au fost puse în funcțiune în Poiana Brașov. Temperaturile au scăzut sub -5 grede în stațiunea brașoveană, astfel încât administratorii pârtiilor au putut porni instalațiile de producere a zăpezii.

Dacă temperaturile se mențin negative, wekendul viitor va fi unul optim pentru practicarea sporturilor de iarnă în Poiana Brașov.

,,Având in vedere condițiile meteo din aceste zile, am început pregătirile pentru sezonul de schi. Pentru că noapte trecută au fost temperaturi negative, -6 grade, s-a început producerea de zăpadă artificială. In această etapă se vor face depozite. În cazul în care condițiile meteo ne vor permite, atât ca precipitații, cât și ca temperaturi, dar și decizia autorităților centrale va fi una favorabilă, vom putea amenaja și pârtiile. Din punctul meu de vedere, schiul este unul din sporturile sigure, in ceea ce privește răspândirea acestui virus, mai ales ca vom implementa și măsurile pe care le-am discutat cu operatorul transportului pe cablu. Atat brașovenii, cât și domeniul HoReCa, din Brasov și, mai ales, din Poiana, au nevoie de acest sezon de schi. Tocmai de aceea am și menținut tarifele la transportul pe cablu la nivelul de anul trecut (în ședința de vineri, CL a aprobat ca tarifele sa rămână aceleași ca in sezonul 2019-2020). Sper ca evoluția pandemiei, atat la nivel local, național, dar și al UE (sunt tari in UE, Italia, Germania, care sustin amânarea deschiderii sezonului de schi in țările din uniune, n.a.) sa ne permită sa deschidem acest sezon încă de la sfârșitul lunii decembrie” Allen Coliban, primarul municipiului Brasov.

Citeste și:  Cum arată vacanța de Paște după intrarea în spațiul Schengen: 55% dintre români vor călători mai mult în țările Schengen

One thought on “Tunurile de zăpadă au fost puse în funcțiune în Poiana Brașov!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.