Turneele n’autor: Mihaela Buruiană și Doru Preda la Brașov

Vineri, 9 iunie, de la 18:30, în librăria din Piața Sfatului 20, va avea loc o întâlnire cu scriitorii 𝐌𝐢𝐡𝐚𝐞𝐥𝐚 𝐁𝐮𝐫𝐮𝐢𝐚𝐧ă (Pe cine iubești mai mult?, romanul de debut) și 𝐃𝐨𝐫𝐮 𝐏𝐫𝐞𝐝𝐚 (a debutat in 2019 cu Candido, iar anul acesta abia a apărut al doilea roman al său: Mâine, când ne-am întâlnit.)

Autorii vor vorbi despre cele două volume: „Pe cine iubești mai mult?” și „Mâine, când ne-am întâlnit”, alături de Eli Bădică, coordonatoarea colecției n’autor a editurii NEMIRA, iar la final vor organiza o sesiune de autografe. 

Despre opera „Pe cine iubești mai mult?”
La intersecția dintre generații și perspective, dintre anii ’90 și prezentul actual, dintre primejdie și adăpost, blocuri și ulițe, frici și îndrăzneli, săli de clasă și terase, singurătate și comunitate, masculinitate și feminitate, Prinselea și agenda încărcată a unei zile, blândețe și cruzime, virtual și real, lumea așezată între coperte de Mihaela Buruiană se trăiește pur și simplu.

Cât te poate schimba o poveste?
Robert, mutat de puțin timp în Puglia cu părinții săi, primește un colet care-l intrigă: câteva caiete îngălbenite de vreme, scrise de David, fostul său profesor de Qigong de la București. Cum relația lor nu fusese atât de apropiată încât să fi păstrat legătura după cursuri, tânărul decide să nu citească însemnările care par personale, ci s-o caute pe fiica acestuia și să ia o decizie împreună. Călătoriile – din Italia în România și viceversa, din prezent în trecut și înapoi ș.a.m.d. –, întâlnirea cu Francesca, parcurgerea paginilor care relatează povestea atipică de dragoste dintre Isabelle și David și alte istorii incitante vor schimba perspectivele tuturor celor implicați asupra destinului și alegerilor care contează în viață.

Citeste și:  Gala Premiilor „Valori Contemporane” by Radar de Media va avea loc la Sala Luceafărul pe 11 iulie 2024

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.