Turul României la Brașov, în 3 și 4 septembrie. Evenimente și restricții de circulație

Ediția cu numărul 54 a Turului Ciclist al României, care aliniază la start 16 echipe din zece țări, începe în 30 august la Timișoara și se termină în 5 septembrie la București. Traseul are peste 800 de km și trece prin Lugoj, Hunedoara, Deva, Orăștie, Sebeș, Sibiu, Făgăraș, Râșnov, Brașov, Ploiești. 

La Brașov, fanii ciclismului sunt așteptați să-i aplaude pe cicliști în 3 septembrie, la finalul etapei 3, Sibiu-Poiana Brașov (187 km), dar și în 4 septembrie, la startul etapei 4, Brașov-București (159 km), cu plecare din parcarea Auchan – Coresi Shopping Resort.

Programul Turului României la Brașov este următorul:

3 SEPTEMBRIE

Sosire pluton Turul României, Poiana Brașov, ora 16:00 (estimată).

Citeste și:  Peste 400 dintre cei mai puternici cicliști din Europa sunt așteptați la primul Campionat European de Mountain Bike din România

Festivitatea de premiere etapa 3, Poiana Brașov, ora 16:20.

Circulația va fi restricționată pe traseul de sosire în Poiana Brașov: DN1E, Str. Valea Sticlăriei, cu 15 minute înainte de sosirea cicliștilor, respectiv în intervalul aproximativ 15:45-16:15, dar acesta poate suferi modificări în funcție de evoluția cursei.

4 SEPTEMBRIE

Start festiv etapa 4 (Brașov-București), Auchan Coresi, strada Zaharia Stancu nr. .1, Brașov, ora 12.00. Echipele vor fi prezente la start de la ora 10:50 pentru semnături.

Organizatorul competiției, Federația Română de Ciclism, cu sprijinul Ministerului Tineretului și Sportului și al Auchan Retail România, sunt bucuroși să ofere iubitorilor ciclismului un eveniment la standardele Uniunii Cicliste Internaționale și așteaptă cât mai mulți suporteri care să-i încurajeze pe cicliști, cu respectarea măsurilor de securitate sanitare specifice acestei perioade.

Citeste și:  Elevii din Ploiești blocați în gara din Buda în timpul călătoriei către Brașov în „Săptămâna Verde”

Cei care nu pot ajunge pe traseu pot urmări Turul live, la acest link: https://bit.ly/38kpDFl

Anul acesta există și o aplicație care poate fi descărcată gratuit din Google Play și permite posesorilor de telefoane cu sistem de operare android să primească, tot live, notificări despre evoluția cursei. Aplicația poate fi descărcată de aici: https://bit.ly/2UVU1mt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.