UDMR Brașov și-a prezentat programul electoral

UDMR Brașov și-a prezentat astăzi programul electoral. Kovács Attila, candidat pentru funcția de consilier județean, primul pe lista candidaților, președinte Organizației Județeană UDMR Brașov, Tóásó Imelda, candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Brașov, Szakál András, candidat pentru funcția de consilier județean și deputatul Ambrus Izabella, candidat pentru funcția de consilier județean sunt cei care au expus proiectele pe care candidații Uniunii le propun electoratului.

„Pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020 avem o echipă bine pregătită, formată din profesioniști, cu foarte multe realizări în mandatul care tocmai se încheie. În 2016 am încheiat un acord politic, care a asigurat o stabilitate politică și astfel s-au putut realiza acele proiecte care să conducă la dezvoltarea sustenabilă a județului Brașov.

Citeste și:  CFR Călători: Nicio anulare a trenurilor din cauza lipsei de personal sau de material rulant!

Prioritățile noastre în ultimii 4 ani au fost construirea aeroportului, dezvoltarea sistemului sanitar și modernizarea infrastructurii rutiere. În același timp, am acordat atenția cuvenită și altor domenii de competența administrației județene: am sprijinit financiar organizarea evenimentelor culturale și sportive, restaurarea imobilelor aparținând cultelor religioase, am implementat proiecte pentru dezvoltarea turismului, îmbunătățirea și protecția mediului sau digitalizarea administrației publice.

Am avut în vedere și problemele specifice ale comunității maghiare: am spijinit evenimentele culturale, școlile cu predare în limba maghiară sau unitățile de cult aparținând minorității maghiare.

Vrem să continuăm munca în folosul comunității, iar pentru acesta cerem sprijinul brașovenilor. Împreună putem obține un rezultat care să permită continuarea acestor proiecte pentru binele comunității brașovene!

Citeste și:  CFR Călători: Nicio anulare a trenurilor din cauza lipsei de personal sau de material rulant!

Doar implicându-ne, fiind prezenți acolo unde se iau deciziile care ne privesc, putem face diferența. Este singurul mod în care putem asigura un viitor comunității noastre, putem dezvolta județul!”, se arată în comunicatul UDMR Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.