ULTIMĂ ORĂ: Un bărbat a fost atacat cu săbii în fața Complexului Brintex

Scene sângeroase în această dimineață în fața Complexului Comercial Brintex. Mai mulți indivizi înarmați cu săbii l-au atacat pe un bărbat aflat în incinta unei bănci din incinta complexului comercial.

În apărarea bărbatului atacat au intervenit alți indivizi, iar conflictul s-a amplificat. Mai mulți polițiști de la trupele speciale au intervenit pentru aplanarea conflictului.

Câțiva dintre combatanți au fost conduși la sediul IPJ Brașov pentru a fi audiați. Bărbatul audiat primește îngrijiri la fața locului.

Nu se cunoaște motivul pentru care victima a fost atacată cu atâta violență.

„La data de 24 septembrie a.c., în jurul orei 10,10, dispeceratul IPJ Brașov, a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că în cadrul unei societăți comerciale amplasată pe raza municipiului Brașov, are loc o agresiune fizică.
Echipe mixte formate din polițiști și jandarmi, s-au deplasat la fața locului pt restabilirea ordinii și liniștii publice.
Din primele cercetări efectuate în cauză a rezultat faptul că mai multe persoane s-ar fi agresat fizic.
Un bărbat în vârstă de 60 ani a prmit asistență medicală la fata locului, nefiind necesară transportarea acestuia la spital.
Echipele de intervenție continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt”, se arată în comunicatul IPJ Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.